18 Ιουν 2017

1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Σίφνο

Εχουμε τη χαρά να μοιραστούμε μαζί σας μια συγκινητική για το Σύλλογό μας στιγμή, καθώς φέτος, μετά από χρόνια, “ξανασμίξαμε” με τον πρώτο μας χοροδιδάσκαλο, το Γιώργο Παντζιαρίδη, σε μια σύμπραξη όχι μόνον με τον ίδιο αλλά και με το Σύλλογο που δημιούργησε, το ΧΟΡΟΠΑΙΓΝΙΟ. Εκτός από το Γιώργο Παντζιαρίδη αυτή τη χρονιά ήρθε να μοιραστεί μαζί μας τις χορευτικές του γνώσεις και ο χοροδιδάσκαλος Βασίλης Λιάπας.
Το διήμερο 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Σίφνο αρχίζει σήμερα (Σάββατο 17 Ιουνίου) με τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου. Τη δεύτερη μέρα (Κυριακή 18 Ιουνίου) έχουμε την τιμή να είναι κοντά μας και να παρουσιάσουν χορούς από όλη την Ελλάδα ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοροί Ελλήνων», το Σωματείο Παραδοσιακών Χορών & Λαογραφικών Ερευνών «Χοροπαίγνιο», ο Πολιτιστικός Όμιλος «Ελλήνων Ρίζες» και το Λύκειο των Ελληνίδων Παιανίας.
Σας περιμένουμε στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου, στις 21:00, να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μας και να είστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι …. με προορισμό όλη την Ελλάδα!
Πηγή : http://www.koinignomi.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...