19 Ιουν 2017

«Το ελικοδρόμιό μας ήταν και είναι απολύτως κατάλληλο»

Αιχμηρή απάντηση του Δημάρχου Φολεγάνδρου Λευτέρη Βενιού για την καταλληλότητα του ελικοδρομίου του νησιού
Τις τελευταίες εβδομάδες διαβάσαμε όλοι αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσωπικές ιστοσελίδες που αμφισβητούσαν τη λειτουργική καταλληλότητα και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του ελικοδρομίου της Φολεγάνδρου.
Απο τις αναρτήσεις ξεχωρίζω αυτές του ΕΚΑΒ, του κυρίου Νίκου Συρμαλένιου, της κυρίας Τίλλας Μπαλή και του κυρίου Χρήστου Βενιανάκη. Μετά την τοποθέτηση γιατρού στο περιφερειακό ιατρείο και τη διευθέτηση του προβλήματος για το οποίο έχετε ήδη ενημερωθεί, για την αποκατάσταση της αλήθειας και στο θέμα που προέκυψε με το ελικοδρόμιο, σας παραθέτω το έγγραφο της μονής αρμόδιας υπηρεσίας, της ΥΠΑ (φωτό στο τέλος του κειμένου).
Είναι λοιπόν σαφέστατο ότι το ελικοδρόμιο μας ήταν και είναι απολύτως κατάλληλο. Όσον αφορά το ΕΚΑΒ και την ανακοίνωση του, αντιλαμβάνομαι την πρόθεση να δικαιολογήσει την ανεπάρκεια του.
Όσον αφορά τον κύριο Συρμαλένιο για άλλη μια φορά επέλεξε να μην πληροφορείται αντικειμενικά και επαρκώς πριν εκφράσει την κρίση του. Τέλος όσον αφορά τους άλλους δυο, κυρία Μπαλή και κύριο Βενιανάκη, ως Φολεγανδριτης λυπάμαι για τα χάλια τους. (Υπενθυμίζω ότι η τελευταία αεροδιακομιδή πριν τη μοιραία, τέλος Μαρτίου 2017, αφορούσε τη γιαγιά του κ. Βενιανάκη).
Επισημαίνω επίσης ότι τα ελικόπτερα προσγειώνονται στις πίστες των ελικοδρόμιων…
Πηγή : https://cyclades24.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...