7 Δεκ 2016

«Ιστορίες Νησιωτικής Επιχειρηματικότητας που εμπνέουν»

Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου (ΕΣΥΝΕΝΑ) διοργανώνει networking party σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 19:30 στο Rock n Roll Music Diner. Στην διάρκεια αυτής της διοργάνωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν «Ιστορίες Νησιωτικής Επιχειρηματικότητας που εμπνέουν» από την κ. Φαίη Ορφανού υπεύθυνη του προγράμματος Επινήσια Ηως» της Αέλια, που συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και έχει αναδείξει επιχειρηματικές καινοτόμες ιδέες σε 22 νησιά της χώρας. Επίσης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για την επιχειρηματικότητα και ιδρυτικό μέλος της ΕΣΥΝΕΝΑ κ. Παναγιώτης Κουνάκης θα παρουσιάσει τη νέα δομή της Περιφέρειας
“ We care about you South Aegean Islands”
Πρόκειται για μια διοργάνωση που σκοπό έχει την επαγγελματική δικτύωση και επικοινωνία ανάμεσα σε επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων, με διαδραστικό τρόπο και άμεση συμμετοχή από όλους τους παρευρισκόμενους, με στόχο την ανάπτυξη επαγγελματικών συνεργασιών.
Η συμμετοχή στο Entrepreneurs Networking Party είναι δωρεάν και απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες όλων των κλάδων.
Διοργάνωση: ΕΣΥΝΕΝΑ
Θέμα: Entrepreneurs Networking Party
Χώρος: Rock n Roll Music Diner Αρίωνος 2-3 Μεσαιωνική Πόλη
Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 19:30
Πηγή : http://www.koinignomi.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...