8 Φεβ 2017

Στην τέταρτη θέση μεταξύ των δέκα καλύτερων παραλιών της Ελλάδας και της Κύπρου.το Λιβάδι της Σερίφου

Ο Βρετανικός ιστότοπος Travel Weekly κατέταξε την παραλία Λιβάδι  στην Σέριφο  στη τέταρτη  θέση μεταξύ των δέκα καλύτερων παραλιών της Ελλάδας και της Κύπρου.
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «η
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/400303/i-makronisos-i-3i-kalyteri-paralia-gia-to-travel-weekly#.dpufβρετανική ταξιδιωτική ιστοσελίδα  Travel Weekly, κατέταξε την παραλία Μακρόνησος στην τρίτη θέση μεταξύ των 10 καλύτερων παραλιών της Ελλάδος και της Κύπρου μετά την παραλία Ελαφονήσι στην Κρήτη και Κουκουναριές στη Σκιάθο, οι οποίες κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα».
Ακολουθούν οι παραλίες Λειβαδι στη Σέριφο, Κασσάνδρα στη Χαλκιδική, Ανάληψη στην Πελοπόννησο, Κόκκινη στη Σαντορίνη, Cameo Νησί (έξω από τις ακτές του Λαγανά) στη Ζάκυνθο, ΄Αγιος Ιωάννης στο Μεγανήσι και Λατσί στην Κύπρο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η αρθρογράφος της ιστοσελίδας Laura French αναφέρει στο δημοσίευμά της ότι δεν χρειάζεται κάποιος να ταξιδέψει 14 ώρες για να πάει σε μακρινά εξωτικά νησιά αφού μπορεί να βρει σε πολύ πιο κοντινούς προορισμούς όπως είναι η  Ελλάδα και η Κύπρος εξίσου εξωτικές και παραδεισένιες παραλίες όπως είναι οι πιο πάνω προαναφερθείσες».
Σχολιάζοντας τη διάκριση για τη Μακρόνησο ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας  Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι «αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής και συντονισμένης δουλειάς που γίνεται από την Υπηρεσία Παραλιών του Δήμου, όσο αφορά την καθαριότητα και την τάξη που επικρατεί όχι μόνο στη συγκεκριμένη παραλία αλλά σε όλες. Οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι κάθε χρόνο οι παραλίες μας επιβραβεύονται με τη Γαλάζια Σημαία και αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι τόσο η ακτή όσο και το θαλάσσιο νερό είναι πεντακάθαρα καθώς και στη συνεχή προβολή των παραλιών μας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης».
Πηγή: ΚΥΠΕ
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/400303/i-makronisos-i-3i-kalyteri-paralia-gia-to-travel-weekly#.dpuf

1. Ελαφονήσι, Κρήτη






2. Κουκουναριές, Σκιάθος
3. Παραλία Μακρονήσου, Κύπρος
4. Λιβάδι, Σέριφος
5. Κασσάνδρα, Χαλκιδική
6. Ανάληψη, Πελοπόννησος
7. Κόκκινη παραλία, Σαντορίνη
8. Άγιος Σώστης, Ζάκυνθος
9. Άγιος Ιωάννης, Μεγανήσι
10. Λάτσι, Κύπρος





to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...