18 Ιουν 2017

Υποστηρικτές και Φίλοι του Eye's Walk Digital Festival

Τo Eye's Walk Digital δημιουργεί μια νέα μορφή τέχνης συνδέοντας το video installation art και την performance με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δημόσιο χώρου (αρχιτεκτονική, πολιτισμός, ιστορία) και την κοινότητα.
Η θεματολογία μας αφορά στην κοινωνία και στον άνθρωπο και με τόλμη πειραματιζόμαστε γύρω από τη σχέση της τέχνης με τον πολίτη. Είμαστε καινοτόμοι θέλουμε να είμαστε και δυνατοί να πραγματοποιούμε νέες παραγωγές που απαιτούν έρευνα, αφοσίωση, τις πιο σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές και διεθνείς συνεργασίες.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ξεκινάμε το 2017 στη Σύρο με τίτλο "Video Installation art στο δημόσιο χώρο: 3D installation & Video mapping" φέρνει όλη την πρακτική γνώση της οικογένειας του Eye's Walk Digital (καλλιτέχνες, επιστήμονες, παραγωγοί, τεχνικοί) και την προσφέρει στον κάθε ένα που έχει όρεξη να πειραματιστεί με όλες τις εφαρμογές του video installation art.
Για όλους τους παραπάνω λόγους τώρα έχετε την ευκαιρία να μας υποστηρίξετε οικονομικά.
Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γίνουν "Υποστηρικτές του Eye's Walk Festival" του πιο καινοτόμου φεστιβάλ στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια που κάνει την τέχνη στο δημόσιο χώρο μια ζωντανή εμπειρία, αλλά και "Φίλοι του Eye's Walk Festival" απολαμβάνοντας διάφορα προνόμια και δώρα.
Πηγή : http://www.koinignomi.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...