2 Ιουν 2017

Επιστολή στον εισαγγελέα Σύρου απέστειλε το σωματείο του Νεωρίου.

Επιστολή  στον εισαγγελέα Σύρου με κοινοποίηση στον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειαρχη απέστειλε το Εργοστασιακό σωματείο του Νεωρίου.
Σε συνέχεια της ενημέρωσης σας για τα τραγικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι  στο ναυπηγείο Νεώριο , σας κάνουμε γνωστό ότι κρίνεται ΑΜΕΣΑ αναγκαίο να γίνει επανασύνδεση της υδροδότησης του ναυπηγείου για λόγους Υγιεινής και Ασφάλειας.
Το πρόβλημα αυτό (τρωκτικά , έντομα , δυσοσμία ) διογκώθηκε τις δυο τελευταίες μέρες και λόγω της διακοπής ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων καθώς δεν είναι δυνατή η άντληση υδάτων από δεξαμενές όπως και θάλασσας για καθαρισμό των χώρων υγιεινής. Επίσης είναι αυτονόητο ότι για να λειτουργήσει το σύστημα και το δίκτυο πυρασφάλειας πρέπει να υπάρχει υδροδότηση ή θάλασσα μέσω αντλιών και ηλεκτροδότησης , τα οποία δεν υπάρχουν.
Σε έσχατη περίπτωση λόγω των υπέρογκων οφειλόμενων ποσών και της αδιαφορίας των ιδιοκτήτων να ανταπεξέλθουν προτείνουμε να γίνεται η σύνδεση εκ περιτροπής και  τουλάχιστον της εργάσιμες πρωινές ώρες 7-3 .
Πηγή : https://cyclades24.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...