9 Ιουν 2017

Ανδρομέδα ..Ευχαριστούμε τον Λαογραφικό Όμιλο Χανίων και όλους όσους βοήθησαν...

Λαογραφικός Όμιλος Χανίων 
Άλλη μία παράσταση των χορευτικών μας τμημάτων έφτασε στο τέλος της. Η 7η κατά σειρά. Ευχαριστούμε τον Λαογραφικό Όμιλο Χανίων για την συμμετοχή του στην παράστασή μας. 


Λαογραφικός Όμιλος Χανίων 
Τους μουσικούς Σπύρο και Νικηφόρο Αλυσσανδράκη, Κώστα Δρογώση και Λιβάνιο Ανδρέα .Τον Χρυσολωρά Αριστείδη για το τραγούδι. 


Λαογραφικός Όμιλος Χανίων 
Επίσης τους: Δήμο Σερίφου για την παραχώρηση του χώρου όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα, τον Σύνδεσμο των εν Αθήναις Σεριφίων για την παραχώρηση του Θεάτρου, τον Γεροντάρη Γιάννη για την επιμέλεια του φωτισμού, ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Κώστα Χρυσολωρά για την επιμέλεια του ήχου, τον όμιλο Κονδύλη και την εταιρεία ΚΡΙ - ΚΡΙ, για την προσφορά των παγωτών και νερών,


Λαογραφικός Όμιλος Χανίων 
 το ΚΑΦΕ ΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ για το κέρασμα στον φιλοξενούμενο σύλλογο, Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΔΟΡΚΑΣ,ΜΑΡΙΕΤΤΑ, ΜΕΔΟΥΣΑ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ, το ξενοδοχείο ΝΑΙΑΣ και την κ. Ρεβίνθη Ειρήνη για την φιλοξενία του Λαογραφικού Όμιλου Χανίων.


 Ανδρομέδα 
Τα καφέ ΚΟΥΜΠΑΣΣΟ, ΜΕΛΙ ΜΟΥ και YAGHT για τις εκπτώσεις που μας έδωσαν στα πρωινά, τα εστιατόρια Ο ΤΑΚΗΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ , ΘΑΛΑΜΙ, PASSAGIO, ΜΠΑΚΑΚΑΚΙ για τις εκπτώσεις που μας έδωσαν στα γεύματα, το τουριστικό λεωφορείο του κ. Γούναρη Γιάννη για τις μετακινήσεις του Λαογραφικού Όμιλου Χανίων. Τους Αχλάδη Άκη και Γούναρη Κώστα για την βοήθειά τους στον Σύλλογο και στο χορευτικό.
Τέλος ευχαριστούμε τον δάσκαλο του χορευτικού μας κ. Χάρη Μπακόπουλο για την επιμέλεια της εκδήλωσης και το Βεστιάριο της κ. Φιλάνθης Μπογέα για την επιμέλεια των παραδοσιακών στολών.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ
Πηγή : ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...