6 Σεπ 2013

O Κωστόπουλος στο τιμόνι του ΔΟΛ; Η σημασία της αποδοχής του από τον εκατομμυριούχο Σταύρο Ψυχάρη

Από τον Βασίλη Μπόνιο Το γεγονός ότι ο  Πέτρος Κωστόπουλος με την σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Μπόμπολα και του  Σταύρου Ψυχάρη αναλαμβάνει το πρωινό του Μega, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι αποτέλεσμα του νόμου της φύσης στα τηλεοπτικά μας πράγματα και ειδικότερα στο εγχώριο lifestyle.
Δεκαετίες τώρα κυριαρχούσαν στην αγορά τα κακέκτυπα “υποπροιόντα” του λεγόμενου βλαχομπαρόκ lifestyle.
Εκτός από την Κορομηλά και την Μενεγάκη που είναι μια κατηγορία μόνες τους, είχε βρωμίσει ο τόπος από κάτι σούργελα της συμφοράς που παρήγαγε η βομηχανία των Γιαννίκου-Σφαέλλου-Μαλέλη.
Με τον Πέτρο η έννοια βλαχομπαρόκ lifestyle αποκτά μεγαλείο μια και ο ίδιος ακομπλεξάριστος καθώς είναι- έχει κατ΄επανάληψη δηλώσει ότι είναι βλάχος από το Βόλο- αποτελεί ζωντανό παράδειγμα του αμερικάνικου ονείρου αλά ελληνικά.



Όσο γι΄αυτά που γράφονται για τη χρεοκοπία και το κανόνι προς τους εργαζόμενους-τουλάχιστο για τους δημοσιογράφους έχουμε να παρατηρήσουμε ότι όποιου δημοσιογράφου το όνειρο είναι να πεθάνει υπάλληλος του Κωστόπουλου, του Λυμπέρη, του Ψυχάρη, του Κουρή, του Γιαννίκου, του Αναστασιάδη, του Χατζηνικολάου και των υπολοίπων μηντιαρχών νέας κοπής, είναι άξιος της τύχης του.

Στο κάτω-κάτω ο Κωστόπουλος σε προειδοποιούσε με την όλη του στάση πως στα δύσκολα "η ζωή (του) είναι μικρή για να είναι θλιβερή κι αυτό δεν το διαπραγματεύεται...".

Συχνά τον κάθε εργοδότη τον "ορίζουν" και οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι με την στάση τους και την προσωπικότητά τους. Αλλά ποιοί δημοσιογράφοι; Οι 9.000 που κάνουν αιτήσεις για να προσληφθούν στην ΕΡΤ του Καψή; Ή μήπως αυτοί-ανάμεσά τους και δήθεν συνδικαλιστές του επαγγέλματος-που γλείφουν νυχθημερόν τ΄αρχίδια των εργοδοτών, εκδοτών, καναλαρχών κι άλλων παπάρηδων.

Μόνο που το ενδιαφέρον στην όλη ιστορία δεν βρίσκεται στην επιλογή του Κωστόπουλου σαν παρουσιαστή του πρωινού του Μega, αλλά στην αποδοχή του από τον Ψυχάρη που έχει την σημασία της αλλά και συνέχεια.
Είναι γνωστό ότι ο Ψυχάρης δεν μπόρεσε ποτέ να καταπιεί την ήττα του από τον Θέμο Αναστασιάδη στα κυριακάτικα ντέρμπυ. Το «Πρώτο Θέμα» ακόμη και τώρα που βρίσκεται κυκλοφοριακά κοντά στις 120-130.000 ξεπερνάει το ΒΗΜΑ ακόμη και 50.000 φύλλα.
Για τον Σταύρο Ψυχάρη, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι το κατάλληλο πρόσωπο με το οποίο θα μπορούσε να πάρει την ρεβάνς από τον Αναστασιάδη. Οι απόπειρες που έκανε με τον Θανάση Λάλα και τον Στέλιο Σοφιανό, να αποκτήσει ο ΔΟΛ πελατάκια από το χώρο του lifestyle, δεν του βγήκαν για αυτονόητους λόγους.
Έχοντας αποδεχθεί πλέον τον Κωστόπουλο και την λογική του, ο Σταύρος Ψυχάρης-με αρκετά εκατομμύρια μετρητά στους λογαριασμούς του σε μεγάλη ελληνική τράπεζα-είναι πολύ πιθανό να επιχειρήσει και την μεγάλη επιστροφή του ΔΟΛ με τον Κωστόπουλο στο τιμόνι....Άλλωστε το BHMA  από το Mega απέχουν ένα τσιγάρο δρόμο...
Πηγή :http://www.kourdistoportocali.com/ 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...