8 Φεβ 2017

Η Booking.com ξεκινά χρηματοδοτικό πρόγραμμα για startups στον βιώσιμο τουρισμό

Η Booking.com ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου της προγράμματος, “Booking.com Booster”. Σχεδιασμένο να αναγνωρίζει, να καθοδηγεί και να χρηματοδοτεί νεοσύστατες επιχειρήσεις ........
απ’όλο τον κόσμο που αναζητούν να επιδράσουν θετικά στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, το τριών εβδομάδων πρόγραμμα που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017 στο Άμστερνταμ, θα δώσει τη δυνατότητα για διεκδίκηση επιχορηγήσεων έως και 500.000 ευρώ.
Ως προέκταση του ήδη υπάρχοντος προγράμματος Booking.com Cares της εταιρείας, μια πρωτοβουλία της εταιρείας, σύμδφωνα με την οποία οι εργαζόμενοι συνεργάζονται με ντόπιες ΜΚΟ για να βοηθήσουν στη βελτίωση των προορισμών παγκοσμίως, ο στόχος του καινούριου προγράμματος είναι να υποστηρίξει startup επιχειρήσεις που αφοσιώνονται στον βιώσιμο τουρισμό στους τομείς: προστασία περιβάλλοντος, διατήρηση πολιτισμικής κληρονομιάς και προώθηση ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς στον τομέα του τουρισμού, που υποστηρίζει και αναπτύσσει τις τοπικές οικονομίες και κοινωνίες.
" Μέσω του προγράμματος Booster της Booking.com, διάρκειας τριών εβδομάδων, οι υποσχόμενες startup επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιχορηγήσεις έως και 500.000 ευρώ ".
“Στην Booking.com, η αποστολή μας είναι να δώσουμε ώθηση στους ανθρώπους ώστε να βιώσουν περισσότερο τον κόσμο”, δήλωσε η Gillian Tans, διευθύνουσα σύμβουλος της Booking.com. “Υπάρχουν χιλιάδες όμορφοι, μοναδικοί προορισμοί για να εξερευνήσει κανείς σε κάθε γωνιά του πλανήτη -αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να θεωρούμε δεδομένο. Μέσω του προγράμματος Booster της Booking.com, θέλουμε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί ο αντίκτυπος που μπορεί να έχουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τον ακριβή προσδιορισμό και τη χρηματοδότηση αυτών των startups, με το να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας και να εργαζόμαστε μαζί, μπορούμε να εξερευνήσουμε και να μάθουμε τον καλύτερο τρόπο για να προστατεύσουμε το μέλλον των περιοχών που αγαπάμε τόσο πολύ, ώστε τα εγγόνια μας να συνεχίσουν να τις απολαμβάνουν τα χρόνια που θα έρθουν”.

Το τριών εβδομάδων πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την εταιρεία Impact Hub και θα αποτελείται από μια σειρά workshop, ομιλιών και μαθημάτων εκπαίδευσης με ειδικούς του τομέα, καθώς επίσης και ευκαιρίες για επιχορηγήσεις από την Booking.com. Τέλος, εκείνη η ομάδα των startup εταιρειών που θα επιλεγούν θα λάβουν μερικούς μήνες εβδομαδιαίας καθοδήγησης από εμπειρογνώμονες-χορηγούς της Booking.com, μετά τις τρεις εβδομάδες στο Άμστερνταμ.
Πηγή: traveldailynews.gr   
Newsroom MykonosTicker
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...