1 Ιουν 2017

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΤΗΝΟΥ ΜΕ ΚΑΓΙΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΤΗΝΟΥ ΜΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ
2-4 Ιουνίου 2017
Το South Evian Gulf team, η μοναδική ελληνική ομάδα μαραθωνίων αποστολών με καγιάκ, και η πρωτοβουλία Be My Hero, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία εκστρατεία ζωής,ελπίδας και αλληλεγγύης: τον περίπλου της Τήνου, με σκοπό τη διάδοση της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών. Οι κωπηλάτες του South Evian Gulf team, από θαλάσσης,και η ομάδα του Be My Hero, από τη στεριά, σε συνεργασία με το Χάρισε Ζωή του Πα-νεπιστημίου Πατρών, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Τήνου, αλλά και σε όλους τους Έλληνες, κατά το τριήμερο 2-4 Ιουνίου 2017, να ενημερωθούν για τη δωρεά μυελού των οστών και όλοι μαζί να ενισχύσουμε την εθνική προσπάθεια και την ελληνική δεξαμενή.
40 ναυτικά μίλια ομαδικής πλεύσης σε μία από τις πιο άγριες και απαιτητικές ακτογραμμές του Αιγαίου, από το μπουγάζι του Τσικνιά μέχρι το Δύσβατο, το μικρό στενό που χωρίζει την Τήνο από την Άνδρο, κι από την ανατολική μέχρι τη δυτική κόστα με τους διαβόητους κα-ταβατικούς ανέμους, συνιστούν τη φετινή πρόκληση για τους κωπηλάτες του South Evian Gulf team. Όσο τα καγιάκ ανοιχτής θαλάσσης του SEGT θα περιπλέουν το νησί, η ομάδα του Be My Hero θα ενημερώνει και θα εγγράφει νέους υποψήφιους δότες, στο περίπτερό της στο παλιό λιμάνι, μεταδίδοντας από κοινού το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο.
Η Ελλάδα σήμερα διαθέτει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών, με αποτέλεσμα συχνά ασθενείς με δυνητικά ιάσιμες μορφές καρκίνου του αίματος (όπως η λευχαιμία, ο πιο συνηθισμένος καρκίνος στα μικρά παιδιά) να χάνονται επειδή δεν βρίσκουν συμβατό εθελοντή δότη. Μπορούμε, σήμερα κιόλας, να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών, απλά, ανώδυνα και ακίνδυνα, και ίσως αύριο να είμαστε αυτοί που θα δώσουν ζωή σε κάποιον άνθρωπο που κινδυνεύει.
Αθήνα, 29 Μαΐου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΤΗΝΟΥ ΜΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ
2-4 Ιουνίου 2017
Πηγή : http://www.nostimonimar.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...