3 Ιουν 2017

1η Συνάντηση Παραγωγών και Εστιατόρων των Κυκλάδων του Aegean Cuisine

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο η 1η Συνάντηση Παραγωγών και Εστιατόρων των Κυκλάδων του Aegean Cuisine.
Αφορμή της εκδήλωσης αποτελεί η ολοκλήρωση του Α’ κύκλου αξιολόγησης και δημιουργίας μητρώου προϊόντων τα οποία παράγονται στις Κυκλάδες και θα προτείνονται από το Δίκτυο Aegean Cuisine. Σε αυτήν μπορούν να συμμετέχουν υφιστάμενα εστιατόρια-μέλη του Δικτύου, καθώς και επιχειρηματίες εστίασης, παραγωγοί και καταστήματα πώλησης τοπικών προϊόντων.
Όσοι δεν μπορέσουν να παραστούν σε ένα από τα γραφεία του Επιμελητηρίου σε Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση μέσω του καναλιού του φορέα στο YouTube (https://www.youtube.com/user/kyklades07) με τη δυνατότητα συμμετοχής και αποστολής ερωτήσεων και σχολίων μέσω του LIVE CHAT εφόσον έχουν λογαριασμό YouTube.
Όπως αναφέρει σε επιστολή του προς τις επιχειρήσεις εστίασης, παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων και ποτών και εμπορικά καταστήματα πώλησης τοπικών προϊόντων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Ρούσσος, «για πρώτη φορά από την αρχή της λειτουργίας του, το Δίκτυο Aegean Cuisine έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στον αρχικό του στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη σύνδεση πρωτογενούς παραγωγής και εστίασης, για την καλύτερη αξιοποίηση της οινο-γαστρονομίας του τόπου μας».
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή του κ. Ρούσσου
Πηγή : http://www.naxostimes.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...