3 Ιουν 2017

Συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου στη Σίφνο

Το αρχαίο σύστημα επικοινωνίας με Πύργους και Φρυκτωρίες αναβιώνει στη Σίφνο την Κυριακή της Πεντηκοστής, 4 Ιουνίου. 
Περισσότεροι από 250 εθελοντές θα «ενώσουν» νοητά 86 σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Πύργοι, Ακροπόλεις, Ιερά, Οχυρά, που χρησιμοποιήθηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια, αποκτούν ζωή και «σκοπό» για λίγα λεπτά το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουνίου (στις 19:00) σε μία επετειακή αναβίωση που φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια.
Μία εκδήλωση που αποτελεί παράδειγμα βιωματικής ιστορίας για μικρούς και μεγάλους, μοναδική προβολή του αρχαιολογικού πλούτου του νησιού, που κινητοποιεί κατοίκους και  επισκέπτες όλων των ηλικιών.
Η δράση θα μεταδοθεί ζωντανά από το τοπικό ραδιόφωνο «ΠΡΙΣΜΑ 91,8» και διαδικτυακά  από το «Sifnos.net» με φωτογραφίες, videos από drones και τηλεφωνικές συνδέσεις με τα πιο απομακρυσμένα σημεία του νησιού!
Θα ακολουθήσει στις 21:00 στον Αρτεμώνα, εκδήλωση – συνάντηση εθελοντών και συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου.
Η εκδήλωση οργανώνεται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Σίφνου (ΔΗ.Κ.Ε.Σ.), τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου (Π.Σ.Σ.) και το Δήμο και υποστηρίζεται από το Σύλλογο Γυναικών Σίφνου «ΤΟ ΣΜΑΡΙ», την εταιρεία ΑΛΜΑ, την Aegean Speed Lines και τις τοπικές επιχειρήσεις Θεολόγου Βέλλη και Μιχάλη Σούλη.
Πηγή : http://www.koinignomi.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...