14 Ιουν 2017

Ο δήμος Πάρου τίμησε τους εθελοντές εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Τους εθελοντές εκπαιδευτικούς πρόσθετης διδακτικής στήριξης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2016-17 τίμησαν ο δήμος Πάρου και το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του δήμου.
Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε, παρουσία της αντιδημάρχου κας Σαρρή και εργαζομένων του ΚΠΠΑ, ο δήμαρχος του νησιού κ. Κωβαίος και ο πρόεδρος του νομικού προσώπου του δήμου κ. Λεοντής βράβευσαν τους έξι καθηγητές διαφορετικών ειδικοτήτων, οι οποίοι δίδαξαν τουλάχιστον 38 μαθητές που προέρχονταν από οικογένειες, οι οποίες επιλέχθηκαν βάσει οικονομικών στοιχείων και κοινωνικών κριτηρίων. Με την εθελοντική προσφορά των προαναφερόμενων καθηγητών, στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Πάρου τα παιδιά διδάχτηκαν για περισσότερες από 385 ώρες μαθήματα όπως Αρχαία, Έκθεση, Ιστορία, Λατινικά, Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος Πάρου, τονίζεται ότι η δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει στην οικονομική κρίση να στερήσει από τους μαθητές την πρόσβαση στην εκπαίδευση και την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.
«Το Κοινωνικό Φροντιστήριο ήταν μια στοχευμένη κοινωνική παρέμβαση για την στήριξη της οικογένειας και της παιδείας και θα επιδιώξουμε να συνεχιστεί η λειτουργία του και την νέα σχολική χρονιά. Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά τους εθελοντές καθηγητές για την πολύτιμη προσφορά τους και ευελπιστούμε το αλληλέγγυο έργο των παραπάνω εκπαιδευτικών να γίνει παράδειγμα μίμησης και από άλλους συμπολίτες μας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή : http://www.naxostimes.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...