11 Ιουν 2018

Λαϊκή Συσπείρωση Σερίφου.. Συλλογική προσπάθεια καθαρισμού του παλιού πηγαδιού της Πάνω Χώρας

ΚΑΛΕΣΜΑ 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στο Δήμο Σερίφου, εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, οργανώνουν συλλογική προσπάθεια καθαρισμού του παλιού πηγαδιού της πάνω χώρας που βρίσκεται στο μονοπάτι ΧΩΡΑ-ΠΑΛΙΟΜΙΤΑΤΑ-ΚΑΛΙΤΣΟΣ.

 Η ενέργεια αυτή δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει τις υποχρεώσεις της Δημοτικής αρχής. Είναι μια συμβολική και συλλογική πράξη σεβασμού στην ιστορία και τον λαϊκό μας πολιτισμό. 

Το παλιό πηγάδι και η παρακείμενη μικρή θολωτή πέτρινη γέφυρα, είναι κατασκευασμένα γύρω στο 1880 και λόγω της εγκατάλειψης κινδυνεύουν. 

Η εθελοντική εξόρμηση καθαρισμού θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 στις 8 το πρωί. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν πρέπει να βρίσκονται στις 8 το πρωί της Κυριακής στην αρχή του δρόμου Χώρα-Παλιομιτάτα-Καλίτσος

. Συντονιστής και υπεύθυνος της προσπάθειας είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μουστάκας με τον οποίο μπορούν να επικοινωνούν όσοι θέλουν να συμμετέχουν (6973253814). Καλούνται οι νέοι του νησιού να δώσουν το παρών σε αυτήν την συλλογική και εθελοντική προσπάθεια. 
Χρήσιμα εργαλεία: Φτυάρια, τσάπες, ζεμπίλια, κουβάδες, πριόνια, ψαλίδια. 

Πηγή : Λαική Συσπείρωση Σερίφου

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...