26 Ιουν 2018

Αέρινο Σέριφος ...Μεσ' στου Αιγαίου τα μπαρ

Ποτάρες στο ηλιοβασίλεμα, ραστώνη σε αιώρες, κοκτέιλ σε αυλές. Μες στου Αιγαίου τα νησιά, ανακαλύπτουμε τα ωραιότερα και ιστορικότερα μπαρ.

Que - Αμοργός

Δεν είναι μπαρ, είναι ιδέα. Θα το βρείτε επάνω στην παραλία της Αιγιάλης, με αιώρες, καφεδάκια, μπαφάκια και τάβλι από το πρωί, μοχίτο και ψημένες ρακές και βουτιές στο φεγγαρόφωτο το βράδυ. Μην βιαστείτε στην παραγγελία σας, η φάση είναι λίγο Ικαρία εδώ.

Vinylio – Κέα

Στο κοσμοπολίτικο Βουρκάρι, με τραπεζάκια στην μια πλευρά του δρόμου και απέναντι στην προβλήτα πάνω στη θάλασσα, το Βινύλιο είναι ό,τι πρέπει για χαλαρό βραδινό ποτάκι συνοδεία λαχταριστής πίτσας και ωραίων μουσικών

.Σορόκος – Κουφονήσια

Αυτό το μπαρ είναι τα Κουφονήσια. Εδώ μαζεύεται τα βράδια όλο το (πάνω καικάτω) νησί, για να πιει κοκτέιλ στα βραχάκια πάνω σε τραπεζάκια και μαξιλάρες με φόντο τον ξάστερο ουρανό και τα καΐκια. 

Δεντρόσπιτο – Ικαρία 

Στο χωριό με το χαλαρό ωράριο, στην παραμυθένια αυλή ενός παλιού αρχοντικού στον Χριστό Ραχών, με ένα αληθινό δεντρόσπιτο στο κέντρο του, το καλοκαίρι βρίσκει νόημα με σούπερ μουσικές, δροσερά κοκτέιλ και ατμόσφαιρα παραμυθιού.

Fotis art cafe – Πάρος

Το περιβάλλον ειδυλλιακό πάνω στο κύμα με άνετους, λευκούς καναπέδες, η θέα απίστευτη, η βαβούρα της Νάουσας απούσα, και το art café του Φώτη Μέλλιου το ιδανικό στέκι για κοκτέιλ υπό τους ήχους χαλαρής τζαζ και κλασικής μουσικής (νωρίς) και ανεβαστικών μελωδιών (αργά)

.Γλάρος – Ανάφη

Ένα μποέμ μέρος στο πιο νέο-μποέμ νησί, με μπαλκόνι φάτσα φόρα στη θάλασσα, χαλαρή μουσική ηπίων τόνων, συμπαθέστατο ιδιοκτήτη και oldschool σιδερένια τραπεζάκια που υποδέχονται τσίπουρα και ρακές σε ατμόσφαιρα απόλυτης καλοκαιρινής χαλάρωσης.

180 μοίρες – Μύκονος

Το «μυστικό» μπαρ του νησιού δεν φωνάζει «Μύκονοοοος» αλλά απολαμβάνει ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα με θέα τη Χώρα και τους ξακουστούς της Μύλους. Η συνοδεία live σαξόφωνου απογειώνει την όλη μυσταγωγική εμπειρία

Swing Cocktail Bar – Νάξος

Χαλαρό ποτάκι; Παρεΐστικη έξοδο; Μαγαζί για κάθε ενδεχόμενο, με πανέμορφη θέα στο Λιμάνι το Swing σερβίρει signature cocktails με αρκετές μοριακές τσαχπινιές ( λ.χ. με μορφή ζελέ σε κουταλάκι) και παίζει μουσικάρες που κρατούν μέχρι το ξημέρωμα.

Lucky Luke – Αντίπαρος

Ντόπιοι και επισκέπτες πίνουν μπύρες και ρίχνουν βελάκια στο όνομά του. Xορεύουν από αργά το.. βράδυ μέχρι το επόμενο πρωί με RATM και Prodigy, τσουγκρίζουν σφηνάκια στο μπαρ του και ξημερώνονται στο πιο διασκεδαστικά εναλλακτικό μπαρ της Αντίπαρου

.Αέρινο – Σέριφος

Το καλύτερο σημείο για να πιεις το καλύτερο κοκτέιλ στη Χώρα συνοδεία της καλύτερης μουσικής - με έμφαση στη τζαζ, ethnic, retro και rock. Ένα αέρινο μπαρ με μια πανέμορφη ταρατσούλα ό,τι πρέπει για ρομαντζάδα τις καλοκαιρινές νύχτες – αρκεί να μη φυσά.

Castro – Αστυπάλαια

Σκαρφαλωμένο στο πιο ψηλό σημείο της Χώρας βρίσκεται ένα από τα ομορφότερα μπαρ των Δωδεκανήσων. Φτιάχνει κοκτέιλ αυστηρά και μόνο με φρέσκα φρούτα, παίζει ωραίες μουσικές, έχει δροσιά ακόμα και στο απόγειο του χειρότερου καύσωνα. Τι άλλο να ζητήσεις;

Αργώ – Σίφνος

Μετρά δεκαετίες ζωής και κάτι κάνει καλά για να είναι πάντα γεμάτο κόσμο. Ένα πανέμορφο τριώροφο διατηρητέο, μια υπέροχη αυλή και μια ακόμα πιο ωραία ταράτσα γίνονται έδρα για κοκτέιλ και ωραίες μουσικές μέχρι να μας πάρει το ξημέρωμα στην Απολλωνία.

Ios Club – Ίος

Αν το ξεφάντωμα στα «ξεφτιλάδικα» του νησιού δε σας λέει κάτι, τότε πιάστε θέση στα τραπεζάκια του για να απολαύσετε αποσβολωμένοι το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα σε κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, συντροφιά με ένα ντάκιρι φράουλα.

Νικόλας Γεωργιακώδης

 Πηγή : http://www.in2life.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...