11 Ιουν 2018

kids' athletics και συζητήσεις για σωματείο στίβου στη Σέριφο

Με τα kids' athletics στη Σέριφο έκλεισε η φετινή σχολική χρονιά. Στην αθλητική αυτή εκδήλωση πήρε μέρος το δημοτικό σχολείο της Σερίφου υπό τον γυμναστή Γιώργο Ράλλιο ο οποίος βρέθηκε από τις αρχές της χρονιάς στο νησί και έχει βάλει σκοπό την καλλιέργεια του αθλητισμού στο μικρό νησί των δυτικών κυκλάδων.

 Η τελευταία φορά που είχαν γίνει τα kids' athletics στο νησί ήταν το 2014 και μάλιστα υπήρξε και τότε απόπειρα να συνδεθούν με την δημιουργία σωματείου στίβου. 

 Η προοπτική αυτή ενδιαφέρει τον κ. Γιώργο Ράλλιο ο οποίος προσκάλεσε τον τεχνικό σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων Πέτρο Σιδερή και από κοινού οργάνωσαν το πρόγραμμα αλλά παράλληλα συζήτησαν τους όρους και τις προϋποθέσεις της δημιουργίας σωματείου το νησί. 

 Ο Τεχνικός Ανάπτυξης ΣΕΓΑΣ Αιγαίου κ. Μάρκος Καλούδης μέσω ανακοίνωσης του συγχαίρει την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και προσωπικά τον τεχνικό σύμβουλο κ. Πέτρο Σιδερή για τις δραστηριότητες που αναπτύσσουν: 

 »ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΠΕΤΡΟ ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΙΦΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ». 

Πηγή : https://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...