25 Ιουν 2018

Λειψοί: Δυναμική εμφάνιση στην αγορά τουρισμού

Σε νέα πρότυπα κινείται πλέον ο Δήμος Λειψών για την ανάδειξη του προορισμού στην Ελληνική αγορά, με τη βοήθεια ειδικών σε θέματα Τουρισμού και προβολής. Οι εξωτικές παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά, η σύνδεση με τη Θεά Καλυψώ και τις περιπέτειες του Οδυσσέα, η γεωγραφική ποικιλομορφία με τα 24 νησάκια, οι τοπικές νοστιμιές, ο ποιοτικός κόσμος των Λειψών και η δίψα για εξερεύνηση, πρωταγωνιστούν σε μία καμπάνια με τέσσερις θεματικές εκδοχές που δικαίως αναρωτιέται στο τέλος, «Εσύ θα λείπεις;». 

 Η αύρα που εκπέμπουν οι Λειψοί είναι «Στάση Ζωής», όπως ακριβώς είναι και το κεντρικό σύνθημα της νέας καμπάνιας που στόχο έχει να μυήσει τους Έλληνες Τουρίστες σε μία αυθεντική προσέγγιση διακοπών με ποιοτικά κριτήρια που θα τους μείνει αξέχαστη σε όλη τους τη ζωή. Το νέο Τουριστικό λογότυπο αποτυπώνει με μοντέρνο τρόπο το πολυδιάστατο Τουριστικό «προϊόν», τις φυσικές ομορφιές, την οινο-γαστρονομία, τις δραστηριότητες και την παράδοση.

 Η καμπάνια κατέγραψε ιδιαίτερη επιτυχία μέσα από δύο στοχευμένες δράσεις. Στα τέλη Μαΐου και για μία εβδομάδα το AVENUE Mall στο Μαρούσι, ένα από τα δημοφιλέστερα Malls της Αθήνας, «ντύθηκε» στα εξωτικά χρώματα των Λειψών με εντυπωσιακά banners και αφίσες σε κάθε σημείο του, ενώ οι εκπρόσωποι του Δήμου υποδέχονταν τον κόσμο μέσα στο πρωτότυπο Τουριστικό περίπτερο που θύμιζε νησιώτικο χωριουδάκι με γραφικά σπιτάκια και πρόσφεραν τοπικά εδέσματα και ενημερωτικό υλικό. Ακολούθησε ειδική και πολύ σημαντική προβολή στο Μετρό Αθηνών για δύο εβδομάδες. 

Οι Λειψοί ως «Στάση Ζωής», φιλοξενήθηκαν σε 18 σταθμούς στο Μετρό Αθήνας, με δεκάδες χιλιάδες διερχόμενους επιβάτες σε καθημερινή βάση να έλκονται από το εξωτικό νησί. «Προχωράμε οργανωμένα με στόχο τη μεγαλύτερη διείσδυση των Λειψών στην Ελληνική αγορά που ανέκαθεν μας εμπιστευόταν και μας τιμούσε. Εφέτος δημιουργούμε καλύτερες προϋποθέσεις με ευνοϊκότερους όρους πρόσβασης στο νησί, με την προσθήκη νέων ακτοπλοϊκών συνδέσεων. 

Ταυτόχρονα, δρομολογούμε δράσεις για την προσέγγιση αγορών ενδιαφέροντος του εξωτερικού ώστε η Στάση Ζωής μας να αποκτήσει νέους και περισσότερους φίλους εντός και εκτός των συνόρων», δηλώνει ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος που πρωτίστως ευχαρίστησε τους επαγγελματίες και όλους τους εθελοντές του νησιού που στήριξαν τις δράσεις του Δήμου μέχρι σήμερα. 

Πηγή : https://www.naxospress.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...