20 Ιουν 2018

Παρούσα σε διεθνή έκθεση τουρισμού στη Ν. Κορέα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Στη διεθνή τουριστική έκθεση KOTFA 2018 στη Σεούλ της Ν. Κορέας, συμμετείχε στις 14-17 Ιουνίου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της στοχευμένης προβολής των προορισμών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου σε νέες αγορές. Η Διεθνής έκθεση Τουρισμού KOTFA, με την 33χρονη ιστορία της, είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση ταξιδιών στην Κορέα, όπου συμμετέχουν 70 χώρες για να προωθήσουν τους τουριστικούς τους προορισμούς και τον πολιτισμό τους. 

Η Ν. Κορέα αποτελεί μία από τις δυναμικά εξερχόμενες τουριστικές αγορές παγκοσμίως με σημαντική ταξιδιωτική κατά κεφαλή δαπάνη. Το 2017 η Ελλάδα δέχθηκε περίπου 60.000 τουρίστες από τη Ν. Κορέα, ενώ προβλέπεται σημαντική αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών τα επόμενα χρόνια. Στην έκθεση, η ΠΝΑι πήρε μέρος ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ και εκπροσωπήθηκε από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τουρισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Δια Βίου Μάθησης Δωδεκανήσου, κο Δημήτρη Πασχαλίδη. 

 Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην KOTFA και τη στρατηγική της προσέγγισης των νέων τουριστικών αγορών, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει: “Η προσέγγιση και το άνοιγμα των νέων τουριστικών αγορών αποτελούν κύριο μέλημά μας. Ακολουθώντας σταθερά μία εξωστρεφή στρατηγική, προβάλλουμε στοχευμένα τα νησιά μας σε όλες τις σημαντικές ή ανερχόμενες τουριστικές αγορές. 

Ανοίγουμε νέους ορίζοντες στον προορισμό Νότιο Αιγαίο, χαρίζοντας σε κάθε ένα από τα νησιά μας την αναπτυξιακή προοπτική που του αξίζει”. 
Πηγή : http://atlantea.news/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...