10 Ιουν 2018

Χλοοτάπητας και βελτίωση εγκαταστάσεων σε γήπεδα ποδοσφαίρου πέντε νησιών των Κυκλάδων

Την προκήρυξη Δημόσιου Διεθνή Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση χλοοτάπητων και περαιτέρω βελτίωσης των εγκαταστάσεων των γηπέδων ποδοσφαίρου σε Αμοργό, Κύθνο, Κουφονήσι, Σύρο και Τήνο, υπέγραψε χθες ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος. 

 Το έργο (συνολικού εκτιμώμενου προϋπολογισμού 486.724,80 ευρώ) είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 4 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

 «Ως αιρετή Περιφέρεια υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας και συντηρούμε αθλητικούς χώρους, στεκόμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρον στους αθλούμενους, τους αθλητικούς συλλόγους και τους Δήμους.

 Ως Περιφερειακή αρχή θεωρούμε υποχρέωσή μας να στηρίξουμε τον αθλητισμό, ως απαραίτητο στοιχείο της σωματικής και νοητικής ανάπτυξης των νέων ανθρώπων, ως στοιχείο εκπαίδευσης, κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας. 

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις πέρα από τον καθαρά αθλητικό τους ρόλο, αποτελούν πόλους έλξης και ενίσχυσης του αθλητικού τουρισμού, τομέα υψηλής προτεραιότητας για την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου» δήλωσε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης. 

Πηγή : http://www.naxostimes.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...