24 Ιουν 2018

Τέλος Ιουνίου η Γενική Συνέλευση στον ΑΟ Σερίφου-Αισιόδοξος ο Βαλσαμάκης

γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

 Στο τέλος του μήνα θα αποκτήσουν και πάλι... πνοή οι εξελίξεις στη Σέριφο αφού αναμένεται να οριστεί η Γενική Συνέλευση, όπου θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. 

 Τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γ.Σ., γεγονός που θα γίνει γνωστό από την ομάδα για την ημερομηνία, τον τόπο και την ώρα. 

 Στόχος αποτελεί η ομάδα να συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα και προς αυτή την κατεύθυνση δείχνει ότι θα καταλήξει το νέο σώμα. 

 Βαλσαμάκης: "Σημαντικό ήταν αποτελέσαμε μια από τις 8 καλύτερες ομάδες των Κυκλάδων" Από εκεί και πέρα, και σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο, η ιστοσελίδα μας sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον Ανδρέα Βαλσαμάκη, ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα του στο περσινό πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας ότι η παρουσία του συλλόγου στις 8 καλύτερες ομάδες των Κυκλάδων αποτελεί δικαίωση για την προσπάθεια που έγινε. 

 Αναλυτικά,το σχόλιο του:

''Η περσινή χρονιά ήταν η θετική. Κατακτήσαμε την 3η θέση στον όμιλο. Από εκεί και πέρα, μπήκαμε στα μπαράζ, όμως δεν τα πήγαμε τόσο καλά σε αυτή τη διαδικασία. 

 Μένουμε με το θετικό γεγονός ότι μπορέσαμε και περάσαμε στις 8 καλύτερες ομάδες των Κυκλάδων, που αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας''.

Ερωτηθείς, πως βλέπει, βάση της εμπειρίας του, τα σχέδια της ομάδας για το επόμενο έτος 

''Λογικά θα συνεχίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα κανονικά όμως τα πάντα θα κριθούν από τις εκλογές και τις αποφάσεις της νέας διοίκησης''. 

Πηγή : http://www.sportcyclades.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...