5 Ιουν 2018

50 ομάδες συνεχίζουν στα Aegean Startups

Με την φυσική ή διαδικτυακή παρουσία 100 συμμετεχόντων από 20 πόλεις της Ελλάδας διοργανώθηκε στην Αθήνα ημερίδα για την έναρξη της Β’ Φάσης των Aegean Startups την περασμένη Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018. 

 Συνολικά 57 προτάσεις που υποβλήθηκαν από ομάδες με περισσότερους από 200 διαγωνιζόμενους, εντός και εκτός του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προκρίθηκαν στη Β’ Φάση του Διαγωνισμού. Η αξιολόγηση των ομάδων βασίστηκε στη καινοτομική προσέγγιση, το συνολικό αποτύπωμα αλλά και την εφικτότητα υλοποίησης της πρότασής τους. 

Οι κατηγορίες με τις περισσότερες προτάσεις υποβολές είναι η αγροδιατροφή, ο τουρισμός, η γαλάζια και πράσινη επιχειρηματικότητα, η εκπαίδευση και η διακυβέρνηση. 

 Στις επόμενες εβδομάδες, κάθε ομάδα θα υποστηριχτεί από εξειδικευμένο μέντορα, από το δίκτυο των Aegean Startups εντός της πανεπιστημιακής κοινότητας και της αγοράς, σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Οι προτάσεις που θα ξεχωρίσουν στην τελική θα παρουσιαστούν και θα βραβευθούν σε ειδική τελετή, το φθινόπωρο 2018. Ο Διαγωνισμός Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας – AEGEAN Startups διενεργείται υπό το συντονισμό της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την υποστήριξη της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τη συνδρομή ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων. 

Πηγή : http://www.aplotaria.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...