3 Ιουν 2018

Σέριφος Γιορτή ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα της Π.Ε.ΦΟ παρουσία του θρυλέοντα .

Γράφει ο Δημήτρης Κουμουρτζής

Η Π.Ε.Φ.Ο. Σερίφου, για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί…
 Συνεχίζοντας το τεράστιο κοινωνικό έργο που τα τελευταία χρόνια επιτελεί, κατάφερε να δημιουργήσει ένα γήπεδο κόσμημα για το νησί. 

Αυτό στον Αυλώμονα, στο οποίο μέχρι πριν μερικές ημέρες υπήρχε χώμα και μπάζα! Στον ‘ξερό’ αγωνιστικό χώρο λοιπόν του γηπέδου, τα παιδιά από την Π.Ε.Φ.Ο. Σερίφου, με πολύ προσωπική εργασία και κυρίως έξοδα, κατάφεραν να αξιοποιήσουν την πρώτη ύλη που τους έστειλε ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Κονδύλης και να δημιουργήσουν ένα γήπεδο κόσμημα για την περιοχή. 
Κατερίνα Μονογιού - Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης -Δήμαρχος Σερίφου Αντώνης Αντωνάκης 

Και πρωτοστάτες στη δημιουργία του γηπέδου, ήταν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Λιμβαίος, Γιάννης Μητροφάνης, Πέτρος Λιβάνιος, Νατάλης Σπύρος και Γιάννης Μποφίλος, που δημιούργησαν ένα στολίδι, το οποίο θα μπορούν να χαρούν ελεύθερα όλοι οι κάτοικοι του νησιού
Κατερίνα Μονογιού και ο Θρυλέων

Και αυτό το γήπεδο, θα εγκαινιαστεί την Κυριακή 3 Ιουνίου (12:00), με αγώνα που θα δώσουν οι βετεράνοι της Σερίφου, με τους αντίστοιχους επίλεκτους της Εθνικής Ελλάδος, πολλοί από τους οποίους έχουν φορέσει τη φανέλα τη Εθνικής Ελλάδος.

Και ο αγώνας, αναμένεται ως γιορτή για το νησί , αφού εκτός από την παρουσία άσων που τίμησαν την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, θα τιμηθούν και δύο μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

 Ο 82χρονος Ηλίας Υφαντής, ο οποίος από το 1953, μέχρι το 1964 φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ ‘έκλεισε’ την καριέρα του ένα χρόνο αργότερα στον Εθνικό , σημειώνοντας 225 τέρματα.

 Αλλά και ο «ψηλός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, 72χρονος Αντώνης Αντωνιάδης, που ξεκίνησε από τη Ασπίδα Ξάνθης το 1966, ‘μετακόμισε’ στον Παναθηναϊκό δύο χρόνια αργότερα, και αφού πέρασε από Ολυμπιακό(1978-79) Ατρόμητο Αθηνών (1979-80)μ «έκλεισε» την καριέρα του στους «πράσινους» με 234 γκολ συνολικά σε 317 συμμετοχές. 
Εγκαίνια του γηπέδου
Θα τιμηθεί ακόμη και ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, για τη προσφορά του πλαστικού τάπητα, ο οποίο βγήκε από το γήπεδο Τραχώνων. 

 Για να μεταφερθεί στην Σέριφο και ο Αυλώμονας να αποκτήσει ένα γήπεδο –στολίδι 8Χ8, «ανοικτό» σε όλους. 

 Παρόν και ο …Θρυλέων Να θυμίσουμε ότι είναι η τέταρτη συνεχόμενη φορά, που στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, θα φιλοξενηθεί η ομάδα των επίλεκτων Ελλήνων διεθνών. 
Τιμιτική πλακέτα στον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη 
Και ο αγώνας θεσμός, που περιλαμβάνει και ρεβάνς στη Αθήνα κάθε χρόνο για το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου(σ.σ. τον Δεκέμβριο του 2017 οι βετεράνοι Σερίφου με πρώτο παίκτη το Νίκο Βαμβακούλα, επικράτησαν 3-2) περιλαμβάνει πάντα εκπλήξεις. 

Και η εφετινή, θα είναι η παρουσία του «Θρυλέοντα», τον οποίο διέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να παίξει με τους νεαρούς φίλους του ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού.

Με τους παλαίμαχους Σερίφου, που έχουν προπονητή τον Ιωάννη Μητροφάνη, αναμένεται να αγωνιστούν οι: 

Σπύρος Φραγκουλάκης, Ηλίας Μητροφάνης, Γιάννης Νικολάου, Νατάλιος Μποφίλιος, Κλεάνθης Γαλανός, , Ιωάννης Λιμβαίος, Πέτρος Λιβάνιος, Ιωάννης και Σπυρίδων Μποφίλιος, Μίλτος Πελοποννήσιος,, Παναγιώτης Αντωνάκης, Κώστας Ζαχαρόπουλος, Ευάγγελος Λάσκαρης, Δημήτριος Προκόπιος, Εμμανουήλ Χριστοδούλου , Φωκίων Γαβριήλ, Δημήτρης Βαραγιάννης . Ανδρέας Κερχντέρης. Αθανάσιος Γερασιμίδης και Μιχάλης Τσιλάβης 

 Με την ομάδα των επίλεκτων θα αγωνιστούν οι Αντώνης Μανίκας, Παναγιώτης Κελεσιδης. Τάκης Παντελης. Ανδρέας Μπονοβας Χρήστος και Κώστας Κάλτσας, Θεόδωρος Αρμίλαγος Αθανάσιος Μπελος , Νόνι Λίμα, Λάζαρος Σίρμας, , Γεώργιος Κοκολάκης. Βουγιούκας, Βαγγέλης Καλογερόπουλος. Λάμπρος Γεωργιάδης, Σίνιτσα Γκόγκιτς και Ντάρκο ΚοΒασεβιτς  

Το πρόγραμμα μετά την κατάλυση των ποδοσφαιριστών στα ξενοδοχεία τους , περιλαμβάνει φαγητό και πιθανόν μπάνιο στο εντυπωσιακό Corali Camping του Ανδρέα Σχοινά. 

Και το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουνίου φαγητό στο Hotel –restaurant «Κυκλάδες» (σ.σ. ανήκει στην εντυπωσιακά γοητευτική Πόπη Γαλανού), στο οποίο θα γίνουν και οι τιμητικές διακρίσεις. 

Και Σήμερα  3 Ιουνίου 2018 αγιασμό του γηπέδου στις 11:00 και το παιχνίδι αμέσως μετά… 


to synoro blog

3 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ, ΒΑΣΙΚΠΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Flogasport.gt (https://www.flogasport.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82/ )ΑΛΛΑ και στη εφημεμεριδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ... ΠΑΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΝΑΝΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΩ ΝΑ ΑΠΟΚΟΟΥΘΗΣΩΒ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΝΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστη και σεβαστή η παρατήρηση το διορθωσαμε ευχαριστουμε για την παρέμβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...