19 Απρ 2017

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σκίτσο, το οποίο σχολιάζει με καυστικό τρόπο την ακρίβεια στο νησί της Μυκόνου.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σκίτσο, το οποίο σχολιάζει με καυστικό τρόπο την ακρίβεια στο νησί της Μυκόνου.
Το σκίτσο ανέβηκε στη σελίδα «Mykonos Live tv», στο facebook, και κάνει λόγο για… αραβικό εμιράτο, αφού όπως γράφεται «σε λίγο μόνο οι Άραβες θα μπορούν να επισκεφθούν το νησί».
«Το φετινό ήταν το χειρότερο Πάσχα για την Μύκονο απ’ όσο μπορώ να θυμηθώ. Μεγάλη η πτώση στην τουριστική κίνηση. Λογικό και επόμενο. Κάθε χρόνο οι τιμές ανεβαίνουν, ακόμα και για εμάς τους Μυκονιάτες. Το σουβλάκι κοντεύει να κοστίζει όσο ένα γκουρμέ πιάτο. Το νερό είναι πιο ακριβό και από το πετρέλαιο. Η ακρίβεια είναι αβάσταχτη και για το προσωπικό των επιχειρήσεων.
Η έκπτωση 10% που τους προσφέρεται μάλλον απευθύνεται σε ζητιάνους. Σε λίγο η Μύκονος θα γίνει αραβικό εμιράτο, αφού μόνο Άραβες θα μπορούν να την επισκεφτούν. Το σκίτσο του φίλου μου Ανδρέα Γιοβάνου που δείχνει έναν Άραβα να παρακολουθεί την Θεία Λειτουργία της Ανάστασης τα λέει όλα. Τον ευχαριστώ θερμά που σκιτσογράφησε το παράπονό μου. Εύχομαι πραγματικά το Άγιο Φως να φωτίσει τα μυαλά κάποιων όσο είναι καιρός», ήταν η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση.
enikos.gr
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...