26 Απρ 2017

Ο αθόρυβος Iggy Pop

Ακούστε το καινούριο "Asshole Blues", που έρχεται έναν χρόνο μετά το τελευταίο του άλμπουμ
Με δεδομένο ότι ο Iggy Pop κυκλοφόρησε νέο δίσκο τον Μάρτιο του 2016, δεν περιμέναμε να ακούσουμε νέα του σύντομα. Πόσο μάλιστα που το Post Pop Depression τα πήγε και πολύ καλά, επαναφέροντάς τον μετά από κάμποσα χρόνια στα «σαλόνια» των καταλόγων επιτυχιών (#17 στις Η.Π.Α., #5 στη Βρετανία).

Κι όμως, σχετικά αθόρυβα, ο αειθαλής Iggy επέστρεψε αυτές τις μέρες με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι ονόματι "Asshole Blues", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε εδώ.
Το "Asshole Blues" δεν προλογίζει πάντως κάποιον νέο δίσκο. Είναι μια μεμονωμένη κυκλοφορία, που βγήκε μόνο σε flexi disc, ειδικά για τη νέα σειρά που εγκαινίασαν οι Jacuzzi Boys στην εταιρεία τους Mag Mag.

«Θέλουμε η σειρά να είναι ένα μέρος όπου οι φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες θα κάνουν ό,τι επιθυμούν», δήλωσαν οι Jacuzzi Boys, «ένα μέρος δηλαδή όπου θα κάνουν πράξη τις πιο πειραματικές τους επιθυμίες».

Ο ίδιος ο Iggy, με τη σειρά του, περιέγραψε στο Rolling Stone το "Asshole Blues" ως «ένα μπλουζ τραγούδι για έναν μαλάκα που με κυνηγάει. Ακούστε με δικό σας ρίσκο, είναι ένα κομμάτι γεμάτο αρνητική ενέργεια».
Πηγή : avopolis.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...