27 Απρ 2017

Να εφαρμοστεί το μεταφορικό ισοδύναμο

Συγκροτείται ομάδα εργασίας από καθηγητές του Παν. Αιγαίου, το έργο των οποίων θα συνδράμει ειδική ομάδα εξωτερικών συνεργατών.
Για 3η φορά, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Γιαννέλλης - Θεοδοσιάδης συναντήθηκε με τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου Νικ. Σουλακέλλη και Αθ. Κίζο, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την υλοποίηση της πρότασής του για εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου σε όλα τα νησιά της χώρας κάτω των 1.000 κατοίκων, σε πρώτη φάση.Οι καθηγητές εξέθεσαν στον Γενικό τα στοιχεία που συγκέντρωσαν. Του ανακοίνωσαν τη συγκρότηση ομάδας εργασίας αποτελούμενη από τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου: Αθανάσιο Κίζο, Μαρία Λεκάκου, Νίκο Σουλακέλλη, Ιωάννη Σπιλάνη και Μιχάλη Βαϊτη. Επιπλέον το έργο τους θα συνδράμει ειδική ομάδα εξωτερικών συνεργατών, με στόχο την εφαρμογή της πρότασης.
Φορέας υλοποίησης της σχετικής μελέτης θα είναι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Η πρόταση του Γενικού Γραμματέα Γ. Γιαννέλλη - Θεοδοσιάδη έχει εγκριθεί τόσο από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Ν.Π. Παναγιώτη Κουρουμπλή, όσο και από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Ν.Π. Νεκτάριο Σαντορινιό. Ακολουθεί σύσκεψη στο γραφείο του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Ν.Π. Ν. Σαντορινιό για ενημέρωσή του και λήψη των περαιτέρω αποφάσεων.
Πηγή : http://www.dimokratis.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...