27 Απρ 2017

Διήμερη επίσκεψη Γ. Λεονταρίτη στη Σαντορίνη

Συναντήσεις εργασίας με την ‘Επαρχο Θήρας Θεώνη Λειβαδάρου και το Δήμαρχο του νησιού Νικόλαο Ζώρζο είχε κατά τη διήμερη επίσκεψή του την Τρίτη και την Τετάρτη 25 και 26 Απριλίου στη Σαντορίνη ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Θησέας Κυκλάδων» σε συνεργασία με το δήμο Θήρας, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων – Τομέα Σχολικών Δραστηριοτήτων, για τον εορτασμό της συμπλήρωσης ενός έτους λειτουργίας του Παραρτήματός του στο νησί.

Στην ατζέντα της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη με τον Δήμαρχο συζητήθηκαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην πορεία των έργων που υλοποιούνται ή πρόκειται να υλοποιηθούν στο νησί, με έμφαση στην πορεία του έργου της κατασκευής του οδικού δικτύου Αεροδρόμιο – Φηρά – Βουρβούλο – Οία.

Ο κ. Ζώρζος επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία των δύο βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης επικοινωνώντας τις ευχαριστίες του προς την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου για την ένταξη της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού, ενός «ιδιαίτερα σημαντικού και αναγκαίου έργου για το νησί» , όπως το χαρακτήρισε, τονίζοντας ότι η αιρετή Περιφέρεια βρίσκεται με όλες της τις δυνάμεις αφοσιωμένη στην κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια, αλλά και για το κοινωνικό έργο που επιτελεί στη Σαντορίνη το παράρτημα του «ΘΗΣΕΑ» , μετά την προ ενός έτους απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου υπό την προεδρία του κ. Λεονταρίτη για την έναρξη της λειτουργίας του.

«Κατατοπιστική και άκρως αποδοτική» χαρακτήρισε τη συνάντηση που είχε με τον κ. Λεονταρίτη η έπαρχος Θήρας Θεώνη Λειβαδάρου τονίζοντας πως «χάρις στην επιτελική συμβολή του επιτυγχάνεται η εναρμόνιση όλων των εμπλεκομένων στην επίτευξη του κοινού αναπτυξιακού στόχου για τα νησιά της Π.Ε. Θήρας».
Πηγή : http://www.koinignomi.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...