26 Απρ 2017

Αέρας χολιγουντ έρχεται στήν Σύρο video

Άρτιο και άκρως κατατοπιστικό το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ και της Άννας Μπουσδούκου που είχε να κάνει με την επενδυτική πρόταση που έχει κατατεθεί για την δημιουργία στούντιο παραγωγής ταινιών και σχολής κινηματογράφου από το Χόλιγουντ.
Η Δημοσιογραφική αποστολή του ΣΚΑΙ πραγματοποίησε μεγάλο αφιέρωμα για την Σύρο, συνομιλώντας με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη, αλλά και με εκπροσώπους του Πολιτισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στο διήμερο της παραμονής τους στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, η δημοσιογράφος και οι συνεργάτες της αρχικά μίλησαν με εκπροσώπους των πολιτιστικών-θεατρικών συλλόγων του νησιού, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στο Θέατρο Απόλλων.
Αναλυτικά, για το θέμα τοποθετήθηκαν οι Γιώργος Κανάκης (Όμιλος Απόλλων), Γιάννης Δεσύπρης (Σουρής), Ανδρέας Τζίνης (Μπαστιάς), Μπάμπης Κουλούρας (Πολιτιστικός Άνω Σύρου), Νίκος Κοντιζάς (Πολιτιστικός Χρουσσών), Γιάννης Βουτσίνος (Πολιτιστικός Γαλησσά), ενώ για την επενδυτική πρόταση τοποθετήθηκε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θωμαή Μενδρινού.
Παράλληλα, γυρίσματα έγιναν και στα γραφεία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, όπου εκτός του αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λεονταρίτη, υπήρξε σύνδεση μέσω Skype με δύο πρωτεργάτες της επενδυτικής πρότασης, τον σκηνοθέτη Steven Bernstein και τον Τζορτζ Μακρόπουλο.
Στην κάμερα του ΣΚΑΙ, μίλησε και η Συριανή επιχειρηματίας, Δέσποινα Παπαφίγκου, η οποία αποτέλεσε τον συνδετικό «κρίκο» με το βραβευμένο σκηνοθέτη, Steven Bernstein, με την Σύρο.
Τέλος, για την επενδυτική πρόταση τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Ελευθέριος Κρέτσος, ως το αρμόδιο υπουργείο για την προώθηση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης που απαιτείται για να «ανοίξει» ο δρόμος για την υλοποίηση της επένδυσης.

ΔΕΙΤΕΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...