20 Απρ 2017

Διεθνές βραβείο σε βιβλίο για το δίκτυο Aegean Cuisine Cyclades

Το Βραβείο Γαστρονομικής Λογοτεχνίας (Prix De La Littérature Gastronomique) απέσπασε από τη Διεθνή Ακαδημία Γαστρονομίας (Académie Internationale de la Gastronomie), έναν χρόνο μετά την έκδοσή της, η αγγλική έκδοση του βιβλίου «Του άνεμου και της αρμύρας» («Essence of Cyclades») για το δίκτυο Aegean Cuisine Cyclades.H απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου στο Παρίσι. Συγγραφείς είναι οι Νανά Δαρειώτη, Θάλεια Τσιχλάκη και Ανδρέας Ν. Ανδρουλιδάκης.
Το βιβλίο περιλαμβάνεται στη δράση του δικτύου Aegean Cuisine Cyclades, την οποία υλοποιεί το Επιμελητήριο Κυκλάδων και αποτελεί υποέργο της πράξης «Προβολή του Τουριστικού Προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».
Στόχος του έργου είναι η ανάδειξη και η εμπορική αξιοποίηση των μοναδικών σε ποικιλία και ποιότητα προϊόντων των νησιών του Αιγαίου καθώς η προβολή της πλούσιας αιγαιοπελαγίτικης οινο-γαστρονομίας.
Ταυτόχρονα, στόχος είναι και η προώθηση του θεματικού τουρισμού στους επισκέπτες των νησιών του Αιγαίου, οι οποίοι αναζητούν μια διαφορετική εμπειρία στις διακοπές τους.
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...