26 Απρ 2017

"Εμπρόθεσμη παρουσία εναερίων μέσων για ανάγκες πυρασφάλειας των νησιών"

Την εμπρόθεσμη παρουσία εναερίων μέσων για τις ανάγκες πυρασφάλειας των νησιών και την παραμονή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου ζήτησε αρμοδίως ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χαράλαμπος Κόκκινος...
Με γραπτό αίτημα (α.π.: 112/21.4.2017) που απέστειλε στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Καπέλιο Βασίλη και κοινοποίησε στο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Καπάκη Ιωάννη, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χαράλαμπος Κόκκινος, επισημαίνει την ανάγκη εμπρόθεσμης παρουσίας των εναερίων μέσων που εξυπηρετούν τις ανάγκες πυρασφάλειας στην περιοχή. 

Ο κ. Χ. Κόκκινος ζητά για τις ανάγκες της αντιπυρικής περιόδου για το χρονικό διάστημα 1.5.2017 - 31.10.2017 την παρουσία:

Ενός (1) -τουλάχιστον- ελικοπτέρου τύπου Kamof στη Ρόδο,

Δύο (2) αεροπλάνων Canadair τύπου CL-215 που θα εδρεύουν στη Ρόδο, εκτός αν αυτό δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον στη Σάμο.

Τέλος επισημαίνει τη διαχρονική συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με το Πυροσβεστικό Σώμα και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει το τελευταίο στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Newsroom Cyclades Voice
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...