27 Απρ 2017

Μια ξεχωριστή είδηση "Ιατρική Απόβαση"στην Άνδρο…

Μια ξεχωριστή είδηση. Μπορεί να πέρασε στα «ψιλά» της ειδησεογραφίας, αλλά είναι μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία και μακάρι να είχαμε και άλλες τέτοιες: φοιτητές της ιατρικής σχολής θα έλθουν να βοηθήσουν στο κέντρο υγείας Άνδρου το καλοκαίρι. Είναι η δεύτερη φορά που θα γίνει αυτό το πρόγραμμα που βοηθά την Άνδρο και όλα τα νησιά.
Στη διάρκεια, λοιπόν, της τουριστικής περιόδου αιχμής, από 19/7 μέχρι 28/8, φοιτητές της ιατρικής θα έρθουν και θα εργαστούν εθελοντικά στο Κέντρο Υγείας Άνδρου. Έτσι ώστε τις μέρες της δύσκολης περιόδου, όταν το νησί πλημμυρίζει κόσμο και τα περιστατικά είναι πολλά, να υπάρχει ένας επιπλέον βοηθός.
Παραθέτουμε παρακάτω την αλληλογραφία της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας με την Εταιρεία Fast Ferries για την χορηγία του ταξιδιού των νέων επιστημόνων στην Άνδρο:
(α) Επιστολή για αίτηση χορηγίας για την "Ιατρική Απόβαση"
3 Απριλίου 2017
Καλησπέρα,
Ύστερα από την περσινή εποικοδομητική συνεργασία μας, σας στέλνουμε αυτό το mail εκ μέρους της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας με σκοπό να σας ζητήσουμε την παροχήχορηγίας στο πρόγραμμα “Ιατρική Απόβαση 2017”.
Στην Ιατρική Απόβαση, η οποία είναι ένα εθελοντικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα, φοιτητές Ιατρικής από όλη την Ελλάδα στηρίζουν το έργο των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας των νησιών και τουριστικών προορισμών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε υπάρχει αυξημένη ανάγκη για “ιατρικά χέρια”.
Συγκεκριμένα, θα επιθυμούσαμε τη χορήγηση εισιτηρίων για τη μετακίνηση των φοιτητών από την Αθήνα προς τους προορισμούς και την επιστροφή τους. Σε κάθε προορισμό πηγαίνουν 2 φοιτητές ανά 10 μέρες από τις19 Ιουλίου μέχρι τις 28 Αυγούστου. Δηλαδή για κάθε προορισμό χρειαζόμαστε 8 εισιτήρια για την άφιξη και 8 για την επιστροφή στην Αθήνα. Ο προορισμός για τον οποίο χρειαζόμαστε χορηγία από την εταιρεία CycladesFerries είναι η Άνδρος. Επιπλέον, ωφέλιμη θα ήταν οποιαδήποτε χρηματική χορηγία.
Περισσότερες πληροφορίες για την Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. και την Ιατρική Απόβαση θα βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο, καθώς και τη γενική αίτηση χορηγίας. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να είστε χορηγός στην προσπάθεια αυτή, είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω επικοινωνία.
Σας ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε την απάντησή σας.
Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της Ομάδας Οικονομικών της Ιατρικής Απόβασης 2017,
Μαρία Δημοπούλου 
(β)Απάντηση της Fast Ferries στην αίτηση της ομάδας
12 Απριλίου 2017
Καλημέρα σας κυρία Δημοπούλου,
 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρεία μας και φέτος με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση θα προσφέρει δωρεάν τα εισιτήρια για την μετακίνηση των φοιτητών. Ευχόμαστε πάντα να είμαστε αρωγοί σε τέτοιου είδους ενέργειες.
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε τα ονόματα των φοιτητών όταν είσαστε έτοιμοι προκειμένου να προχωρήσουμε στις ανάλογες κρατήσεις. Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
 Χαιρετισμούς
Fast Ferries
(γ) Ευχαριστήρια επιστολή της ομάδας
14 Απριλίου 2017
Καλημέρα,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που για μία ακόμα φορά στηρίζετε το πρόγραμμα "Ιατρική Απόβαση". Η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική! Θα σας αποστείλουμε τα ονόματα των φοιτητών, όταν γίνει η διαδικασία επιλογής τους.
Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!!
Με εκτίμηση,
Μαρία Δημοπούλου
Πηγή : http://enandro.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...