16 Απρ 2017

Παρουσία Μητσοτάκη η περιφορά των επιταφίων στην Τήνο

Στην Τήνο βρίσκεται για τις γιορτές του Πάσχα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Χθες βράδυ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του Μαρέβα, το στενό του συνεργάτη, Τηνιακό Φιλιπο Φόρτωμα και των Πολιτευτών του νομού Βιργινίας Μπαιμπά και Γιώργου Χριστόπουλου, παρακολούθησε την περιφορά του επιταφίου στο ναό της Παναγίας.
Παρουσία χιλιάδων πιστών ο κ. Μητσοτάκης ακολούθησε την περιφορά στα σοκάκια της χώρας, μέχρι την πλατεία Παντανάσσης, όπου συναντήθηκαν οι έξι επιτάφιοι διπλανών ενοριών.
Παρουσία του Δημάρχου Τήνου, του Επάρχου Τήνου, του Γενικού Γραμματέα και μελών της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, του Διευθυντού του Γραφείου του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος, του Λιμενάρχη Τήνου, του Διοικητού του ΑΤ Τήνου, του Διοικητού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους Πιστών από όλη την Ελλάδα αλλά και μέρη του εξωτερικού που κατέκλυσαν από νωρίς τον Πανίερο Ναό και συμμετείχαν στη λιτάνευση του Επιταφίου.
Στην πλατεία «Παντανάσσης» όπου συναντήθηκαν οι Επιτάφιοι όλων των ενοριών της πόλεως Τήνου, αναπέμφθη δέησις και ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός ανέγνωσε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’.
φωτο: tinostoday.gr
Πηγή
 : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...