30 Ιαν 2017

Ήττα για τον Α.Ο.Σερίφου με 4-1 απο τον ΠΑΣ Τήνου

φωτο Γιάννης Ράμπιας A.O.Σερίφου
Με το ένα πόδι στον τελικό της Β’ Κατηγορίας βρίσκεται πλέον ο ΠΑΣ Τήνου μετά το πέρασμα του από τη Σίφνο, όπου επικράτησε 1-4 κόντρα στον ΑΟ Σερίφου.
Οι Τηνιακοί ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με 2 τέρματα σε κάθε ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν ένα τρίποντο, φτάνοντας τους 15 βαθμούς  και πλέον έχουν  μεγάλο προβάδισμα για την πρωτιά στο 1ο όμιλο της Β΄κατηγορίας, καθώς με έναν βαθμό στους δύο τελευταίου αγώνες θα τερματίσουν πρώτοι ανεξαρτήτως τι θα κάνει ο ανταγωνιστής τους Παμμηλιακός.
Οι αγώνες που θα αναζητήσουν τον βαθμό που χρειάζονται οι Τηνιακοί είναι στην έδρα τους απέναντι στον Πανσιφναϊκό και τη Σύρος 2002. Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα εξασφαλίστηκε το εισιτήριο του  2ου ομίλου από τον Αστέρα Τραγαίας.
Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ξενόπουλος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Σουμπασάκου, για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Ρεβίνθης στο 18’.
φωτο  http://www.sportcyclades.gr/ ΠΑΣ Τήνου
Το ημίχρονο έληξε με 1-2 υπέρ του ΠΑΣ Τήνου χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Ζαλώνης στο 31’.
Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους Τηνιακούς, οι οποίοι στο 48’ έκαναν το 1-3 με τον Βιδάλη και το τελικό 1-4 με τον Ζαλώνη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με πέναλτι στο 89’.
Διαιτητής ήταν ο Αντώνης Μουτάφης, με βοηθούς τους Βαρθαλίτη και Καλόγερα
Συνθέσεις
Α.Ο Σερίφου (Παλαιός): Ζαχαριάς, Μποφίλιος, Μονεβάσιος (87’ Γαβριήλ Π.) , Ρεβίνθης Ν., Βαλσαμάκης Κ., Βαλσαμάκης Α.,  Γεροντάρης, Λιβάνιος (82’ Μπουρής), Μουστάκας, Ρεβίνθης κ., Βαλσαμάκης Κ.
Αναπληρωματικοί: Αδελιανάκης, Γούναρης, Γαβριήλ Φ.
ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Καμολίνος, Αρμακόλας, Γιαννησόπουλος, Λειβαδάρης Π, Κελαδίτης, Νάζος, Φώσκολος (85’ Λειβαδάρης Ι.), Βιδάλης, Ξενόπουλος (76’ Βιδάλης Α), Ζαλώνης, Δενεκαριάς (65’ Μεμάι)
 Αναπληρωματικοί:  Απέργης, Μυκονιάτης, Παλαμάρης Ι, Βίδος
Πηγή : http://www.sportcyclades.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...