23 Ιαν 2017

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «φέρνει» Αμερικανούς τουρίστες

Μεγάλη προβολή για τη χώρα μας στις ΗΠΑ αποτελεί η επιλογή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά από ψηφοφορία, στο All Star Game του NBA στη Νέα Ορλεάνη στις 19 Φεβρουαρίου.
Το All Star Game πραγματοποιείται μέσα στην «καυτή» περίοδο των κρατήσεων των Αμερικανών για διακοπές στην Ευρώπη, γι αυτό και η παρουσία του «Greek Freak» στη γιορτή του NBA, δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην Ελλάδα.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε συνολικά 1.604.463 ψήφους τερματίζοντας στη 2η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος είχε 1.893.751 ψήφους.

Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή και μεγάλη προβολή για τη χώρα μας με τον Γιάννη να γίνεται ο καλύτερος πρεσβευτής της στην αμερικανική τουριστική αγορά, καθώς ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία φωτογραφίζεται με την Ελληνική σημαία και μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα.
Όπως παρατηρεί τουριστικός παράγοντας, με εμπειρία στην αμερικανική αγορά, «ο Γιάννης μαζί με όλα τα άλλα ρεκόρ είναι βέβαιο πως ανεβάζει και τον πήχυ των προσδοκιών στις αφίξεις Αμερικανών, οι οποίοι κατά εκατομμύρια πλέον θα γνωρίσουν και θα θαυμάσουν τον "Greek Freak" στο NBA ALL STAR 2017».
Το All Star Game πραγματοποιείται στη Νέα Ορλεάνη από τις 17 εως τις 19 Φεβρουαρίου 2017.
Πηγή : http://www.tornosnews.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...