21 Ιαν 2017

Συνεργασία Περιφέρειας Ν. Αιγαίου - ΣΕΤΕ για δράσεις τουριστικής προβολής

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε την Προγραμματική Σύμβαση με το ΣΕΤΕ, για δράσεις προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας. Στις 25 Ιανουαρίου η απονομή του τίτλου της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019...

Τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), για την υλοποίηση του έργου «Εφαρμογή μέρους δράσεων ενταγμένων στο εγκεκριμένο τριετές σχέδιο τουριστική προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στα έτη 2018 – 2018», ενέκρινε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου, που συνεδρίασε χθες, Πέμπτη, στην Σύρο, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου.
Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης αποτελεί ένα από τα βασικά θεσμικά αναπτυξιακά εργαλεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υποστηρίζοντας τον περιφερειακό σχεδιασμό της, και συμμετέχει στην Προγραμματική Σύμβαση ως ο τρίτος των συμβαλλομένων.
Σκοπός της Προγραμματικής Σύμβασης η οποία εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 20ης Δεκεμβρίου 2016, είναι, μέσα από την συνεργασία των τριών φορέων, ο άρτιος σχεδιασμός, σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο και η αποτελεσματική και έγκαιρη υλοποίηση των δράσεων προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που περιγράφονται αναλυτικά στην Προγραμματική Σύμβαση και αποτελούν μέρος του εγκεκριμένου τριετούς σχεδίου τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Το έργο, συνοπτικά, περιλαμβάνει τέσσερεις άξονες ενεργειών : 
Α. Μελέτη σχεδιασμού κι ανάπτυξης της στρατηγικής Επικοινωνίας και δημιουργικής πλατφόρμας προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 
Β. Ανάπτυξη και παραγωγή δημιουργικών εργαλείων, οπτικο-ακουστικών υλικών και ψηφιακών συστημάτων για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Γ. Εκτέλεση δράσεων προώθησης & διαφήμισης του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Δ. Εκπόνηση Μελετών τουριστικής κίνησης και στοιχείων μάρκετινγκ και ενεργειών προώθησης σε Β2Β κοινό.
Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης συζητήθηκαν επίσης οργανωτικά θέματα που αφορούν στην τελετή απονομής του τίτλου “European Region of Gastronomy 2019” στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια, στην Αθήνα, καθώς και στην 11η συνάντηση που Περιφερειών που είναι μέλη του IGCAT (Διεθνές Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τεχνών και Τουρισμού), η οποία θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διήμερο, 26 και 27 Ιανουαρίου, στη Ρόδο.

Newsroom Cyclades Voice
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...