23 Ιαν 2017

Η Ελλάδα στο top 10 των γαστρονομικών προορισμών

Ο Guardian «κερνάει» Ελλάδα, παρουσιάζοντας την χώρα μας ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις για νέο είδος διατροφικού τουρισμού που εξαπλώνεται διαρκώς.


Ο διατροφικός τουρισμός γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη άνθιση στην Ευρώπη. Εξειδικευμένα τουριστικά πρακτορεία δημιουργούν ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες με επίκεντρο το φαγητό. Στο πλαίσιο αυτών των ταξιδιών, οι επισκέπτες απολαμβάνουν τα αξιοθέατα της κάθε περιοχής, αλλά πάντα με βασικό κορμό της περιήγησης την ικανοποίηση του ουρανίσκου τους.
Δεδομένου ότι η Ελλάδα έχει μια από τις καλύτερες κουζίνες στον κόσμο, δεν θα μπορούσε να λείπει από το δημοσίευμα του Guardian σε αυτό το συνεχώς αναπτυσσόμενο είδος τουρισμού.
Ξεκινώντας από την Κορνουάλη, η δεύτερη στάση του δημοσιεύματος είναι η Ελλάδα, και συγκεκριμένα δύο νησιά του Αργοσαρωνικού και ένα χωριό της Πελοποννήσου.

Η αληθινή διατροφική περιπέτεια βρίσκεται στην Ελλάδα, γράφει το δημοσίευμα.

Η ποικιλομορφία είναι σημαντική σε κάθε διατροφικό ταξίδι, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ένα συνδυασμό περιπέτειας και γεύσης, ενώ απολαμβάνουν την περιήγησή τους από τα νησιά του Σαρωνικού μέχρι την Πελοπόννησο. Η «Οδύσσεια», όπως αποκαλεί αυτό το ταξίδι ο Guardian, περιλαμβάνει επίσκεψης στις διάσημες φιστικιές της Αίγινας, μαθήματα οικιακής μαγειρικής στον Πόρο και μια επίσκεψη σε ελαιώνα της πανέμορφης Μάνης.Όλα αυτά μαζί με τις απαραίτητες στάσεις στα ιστορικά αξιοθέατα της κάθε περιοχής.
Τη λίστα συμπληρώνουν το Παρίσι, η Κορνουάλη, η Βαρκελώνη, η Πάρμα, η Κοπεγχάγη, το Βερολίνο και η Νήσος Σκάι στη Σκωτία.
Φωτογραφίες: Shutterstock
thetoc.gr
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...