29 Ιαν 2017

Αποκαλύψεις «φωτιά» του Γιάννη Δραγασάκη (video)

Αβεβαιότητα για την έκβαση της διαπραγμάτευσης εξαιτίας των αντιφατικών προσεγγίσεων ΔΝΤ - Σόιμπλε εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στην εκπομπή «ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» της ΚΡΗΤΗ TV.
Όπως είπε δεν υπάρχει περίπτωση η κυβέρνηση να νομοθετήσει νέα μέτρα και μάλιστα για να έχουν ισχύ μετά το 2018, κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να χαράξουν μία κοινή γραμμή στο θέμα αυτό, σημειώνοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν το εννοεί ότι δεν πρέπει να υπογραφούν νέα επαχθή μέτρα ή αν ταυτίζεται με τις θέσεις του ΔΝΤ για λήψη νέων μέτρων.
Σημείωσε με νόημα, ότι ακόμη και σε περίπτωση αδιεξόδου στις 20 Φεβρουαρίου η κυβέρνηση αυτή έχει εντολή από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2019.
Εξόχως αποκαλυπτικός ήταν για το διοικητή Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα, αφού όπως είπε έχει στα χέρια του επιστολή του πριν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, όπου ο Γιάννης Στουρνάρας περιέγραφε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κινηθεί εντός ευρωπαϊκού πλαισίου, αλλά αυτονόητα ως κυβέρνηση της αριστεράς χωρίς τα μνημόνια.
Αίσθηση προκάλεσε τέλος, η προσέγγισή του για την είσοδο του ΔΝΤ στην Ελλάδα και την Ευρώπη, σημειώνοντας ότι δεν ήταν η κυβέρνηση Παπανδρέου, που έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα, αλλά η απόφαση των G20 για να μπει το Ταμείο στην Ευρώπη με πρώτο κρίκο την Ελλάδα ώστε να αντιμετωπίσουν όπως νόμιζαν έτσι την κρίση.
Πηγή : http://www.neakriti.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...