6 Ιαν 2017

1-3 Μαρτίου ο 17os Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

O πρόεδρος της ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε. Α.Ε. κος Στέλιος Μπουτάρης και ο πρόεδρος του διαγωνισμού κος Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή του 17ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου και
3ου Διεθνούς Διαγωνισμού Αποσταγμάτων Αμπελοοινικής Προέλευσης Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 και 3 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για τον μοναδικό διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιείται στη χώρα μας σύμφωνα με τον κανονισμό διεξαγωγής διαγωνισμών οίνου και αποσταγμάτων του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου (Organisation Internationale de la Vigne et du Vin, O.I.V.) και την «αναγνώριση του δικαιώματος διοργάνωσης – διεξαγωγής διαγωνισμών οίνου» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Την ευθύνη διοργάνωσης του διαγωνισμού φέρει μία οργανωτική επιτροπή αποτελούμενη από φορείς του κλάδου και ο έλεγχος των διαδικασιών του υλοποιείται από ένα ανεξάρτητο Προεδρείο και εκπροσώπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Γενικού Χημείου του Κράτους και του O.I.V. Τα διαγωνιζόμενα προϊόντα αξιολογούνται από έμπειρους γευσιγνώστες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Δηλώσεις συμμετοχής: Από 3 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου 2017
Παραλαβή των δειγμάτων: Από 13 έως 17 Φεβρουαρίου 2017
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού και στα τηλέφωνα της ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε. (2310281617 & 2310281632, κος Σεραφείμ Θεοχάρης).
Πηγή : http://atlantea.news/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...