10 Μαΐ 2024

Αλώνι: Μαγευτική θέα και μοναδικές γεύσεις, στη Σέριφο


Αν το καλοκαίρι στο νησί θέλει την παραθαλάσσια ραστώνη του, άλλο τόσο θέλει το βεραντάτο γεύμα ή δείπνο του, πλημμυρισμένο με ελληνική νοστιμάδα, καταπληκτική θέα και ντόπιες προσλαμβάνουσες. Το Αλώνι, με μια ιστορία που ξεκινά από το 2007 συνεχίζει τη φιλόξενη και γευστική του πλεύση ασταμάτητο, με συνταγές και προτάσεις που απογειώνουν την παράδοση, με τοπικές πρώτες ύλες και αγνό, παρθένο ελαιόλαδο.


Θα το βρείτε στον δρόμο που ενώνει το Λιβάδι με τη Χώρα να ξεδιπλώνεται σ’ένα υπέροχο πέτρινο κτίσμα με γνήσια Κυκλαδίτικη αύρα. Το εσωτερικό του, με τα ξύλινα δοκάρια και τη μεγάλη σάλα, δημιουργεί αμέσως μια οικειότητα και μια ζεστασιά, όπως και η βεράντα με την πιο μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα, η οποία επισφραγίζεται με την καλοσυνάτη υποδοχή της ιδιοκτήτριάς του, κυρίας Μαργιέττας Κοτσίκου και της οικογένειάς της.


Στα του καταλόγου, το Αλώνι μας ταξιδεύει στην Ελλάδα με προτάσεις σε μαγειρευτά και κρεατικά – όλα σε ασύλληπτα value-for-money τιμές – με υπέροχα ορεκτικά όπως οι μαραθοτηγανίτες, η ρεβυθάδα ή οι υπέροχοι κολοκυθοκεφτέδες, το ξακουστό κοντοσούβλι και το ανυπέρβλητο κατσικάκι-λουκούμι, το μαστέλο ή τα μοναδικά χειροποίητα σουτζουκάκια, ζουμερά και πεντανόστιμα στην ντοματάδα τους.


Ασφαλώς, όλα τα παραπάνω πλαισιώνονται από δροσερές, αναζωογονητικές σαλάτες, αποστάγματα και κρασιά, δημιουργώντας τις τέλειες συνθήκες για να απολαύσετε στο έπακρο τις διακοπές σας με χορταστικές και όμορφα παρουσιασμένες μερίδες. Ένας άξιος πρέσβης της γαστρονομίας μας στον επισκέπτη, που πρέπει να επισκεφθεί οποιοσδήποτε παραθερίζει στην Σέριφο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...