13 Ιαν 2017

Σύρος: Διχάζει την τοπική κοινωνία η γιατρός... πρώην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών... video

Διχάζει την κοινή γνώμη και τους ιατρικούς κύκλους η 25χρονη Άννα Μαρία Αδάμη που κάνει το αγροτικό της σε νοσοκομείο της Σύρου και έχει πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακές ταινίες.
Η 25χρονη μιλά στην εκπομπή Tatiana Live και αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα η ζωή της. 
Όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, η Άννα Μαρία είδε την πρώτη ερωτική ταινία στα 12 χρόνια της και άρχισε να σχεδιάζει πως θα μπορούσε να ανοίξει μια πόρτα στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών.
Βιντεοσκόπησε τις ερωτικές συνευρέσεις με τον πρώην σύντροφό της, τις έστειλε σε γνωστό παραγωγό ροζ ταινιών και ξεκίνησε μια εντυπωσιακή πορεία. Σήμερα, όμως, αφήνει πίσω το παρελθόν και εργάζεται ως γιατρός στη Σύρο. 
“Αν τύχει και με αναγνωρίζουν, με αναγνωρίζουν για τη δουλειά μου, δεν με αναγνωρίζουν... δεν ασχολούνται με το παρελθόν μου. Κανένας δεν ασχολείται πλέον με το παρελθόν μου”, αναφέρει στην εκπομπή.
Και προσθέτει: “Όλοι με υποστηρίζουν αυτήν τη στιγμή. Δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο να με έχει κατηγορήσει. Δεν ξέρω τι πόλεμο προσπαθούν να μου κάνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω.
Για το παρελθόν μου, εντάξει ήταν μια εφηβική τρέλα. Κάτι που είχα κάνει με τον πρώην σύντροφό μου το οποίο τελείωσε. Εδώ και πολύ καιρό. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχει τελειώσει”.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή : http://www.pronews.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...