11 Απρ 2017

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου βράβευσε τους άριστους φοιτητές του

Για δεύτερη χρονιά, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου βράβευσε τους καλύτερους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του.
Η Τελετή Απονομής Φοιτητικών Βραβείων Αριστείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου φιλοξενήθηκε στο Ευγενίδειο Ίδρυμα και τα Βραβεία απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Φέτος απονεμήθηκαν δέκα βραβεία (πέντε σε προπτυχιακούς και πέντε σε μεταπτυχιακούς φοιτητές), ενώ αποδόθηκε και εύφημος μνεία σε πολίτες και συλλογικότητες που στήριξαν το πανεπιστήμιο. «Να γίνουν πρεσβευτές της νέας ελληνικής επιστημοσύνης» προέτρεψε τους βραβευθέντες ο πρόεδρος του συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου Σταύρος Θωμαδάκης, ενώ ο πρύτανης Στέφανος Γκρίτζαλης αναφέρθηκε στον ρόλο και τα επιτεύγματα του ιδρύματος. 
aristeia panepistimio aigaioy 2
«Η αριστεία πρέπει να είναι για μας τους Έλληνες αυτονόητη. Πρέπει, όμως, να αποβάλλουμε τον φθόνο προς τους άριστους» ήταν το μήνυμα που έστειλε από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος.
Στην Τελετή Απονομής Φοιτητικών Βραβείων Αριστείας και Απόδοσης Μεταλλίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου παρέστη και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Ν. Αιγαίου Χρήστος Μπάρδος, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή συμπαράσταση της Περιφέρειας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, καθώς και τη στήριξή της στο θεσμό της Αριστείας.
Πηγή : http://www.naxostimes.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...