10 Απρ 2017

Τυπικά ανοιξιάτικος και ταυτόχρονα πασχαλιάτικος, θα είναι ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα στίς Κυκλάδες .

Σέριφος 
φωτο Daniel Simaku
Τυπικά ανοιξιάτικος και ταυτόχρονα πασχαλιάτικος, θα είναι ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα στίς Κυκλάδες . Θερμοκρασίες ικανοποιητικές, ψυχρούλα το βράδυ, λιακάδες, λίγη συννεφιά την Μ. Παρασκευή, και ανέμους μέτριους που δεν πρόκειται να προκαλέσουν κανένα πρόβλημα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις λοιπόν, την Μ. Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Νεφώσεις προβλέπονται από το απόγευμα στα δυτικά και νότια, με την θερμοκρασία να μην παρουσιάζει αξιόλογη μεταβολή.
Την Μ. Τρίτη, στα νότια προβλέπονταν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως το βράδυ. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά με σποραδικές βροχές στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.
 
Την Μ. Τετάρτη και την Μ. Πέμπτη στα νότια προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Μ. Παρασκευή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.
Όσον αφορά το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, οι μετεωρολόγοι Σάκης Αρναούτογλου και Τάσος Αρνιακός εκτιμούν ότι ο καιρός θα είναι κατά τόπους λίγο πιο άστατος, με την θερμοκρασία να παραμένει ωστόσο γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή : http://enandro.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...