7 Απρ 2017

Τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες του 2021 στη Μήλο ζήτησε ο Γεράσιμος Δαμουλάκης.

Στα γραφεία της ομοσπονδίας βρέθηκαν την Τετάρτη 5 Απριλίου εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της Μήλου και της Μυκόνου, ο Δήμαρχος Μήλου και ο Αντιδήμαρχος Μυκόνου.
Ο Δήμαρχος Μήλου και ο αντιδήμαρχος Μυκόνου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και τον γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή, προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους για την ανάληψη αθλητικών διοργανώσεων. Η Μύκονος είναι το νησί που θα φιλοξενήσει φέτος τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες, ενώ την αντίστοιχη διοργάνωση του 2021 θέλει να διοργανώσει η Μήλος. 
Ο Δήμαρχος του νησιού Γεράσιμος Δαμουλάκης ζήτησε τη διοργάνωση του 2021 δεδομένο του ότι έως τότε θα έχει ολοκληρωθεί και η κατασκευή του σταδίου. 
Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Νίκος Γκέλος ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες και άλλες δράσεις που έχει αναλάβει το νησί. Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ακόμη η πρόεδρος της ΕΑΣ Κυκλάδων, Καλλιόπη Δακτυλίδη, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων Δημήτρης Πάππας και ο τεχνικός ανάπτυξης της ομοσπονδίας Μάρκος Καλούδης.
Πηγή : https://mileikanea.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...