3 Απρ 2017

Κυκλάδες: Εξωφρενικά ποσά στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Ανάστατοι είναι εκατοντάδες πολίτες στην περιοχή των Κυκλάδων (όπως έχουμε δει και πανελλαδικά) από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που καταφθάνουν αυτές τις μέρες στα σπίτια και αφορούν την περίοδο κατανάλωσης, από τις 16 Νοεμβρίου 2016 έως και τα μέσα Μαρτίου.
Αδικαιολόγητες, πλασματικές χρεώσεις έχουν εξοργίσει τους πολίτες, που όχι μόνο δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα τωρινά πάγια έξοδά τους, αλλά τώρα καλούνται να πληρώσουν ένα σωρό ανεξήγητα «καπέλα» της ΔΕΗ, ακόμα και σε σπίτια που δεν κατοικούνται!
Καταγγελίες που φτάνουν καθημερινά στο Cyclades24.gr, αλλά και κάνουν την εμφάνιση τους μέσω του Facebook, αναφέρουν ότι οι τελευταίοι λογαριασμοί που καλούνται να πληρώσουν ξεπερνούν ακόμα και στο τριπλάσιο τούς λογαριασμούς που λαμβάνουν κατά μέσο όρο.
Πολίτες είχαν ακούσει σε ρεπορτάζ στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο ότι οι λογαριασμοί θα έρχονταν «φουσκωμένοι» αλλά πραγματικά αυτό που αντικρίζουν ανοίγοντας τους λογαριασμούς ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Η ΔΕΗ φαίνεται να μην κατανοεί πως έχει η κατάσταση με την οικονομική κρίση και σε όσους καταναλωτές έχουν ξεπεράσει το όριο των 2000 κιλοβατωρών kWh, η ΔΕΗ μοιάζει σαν να τους τιμωρεί χρεώνοντας τους ένα σωρό επιπλέον πράγματα.
Διαβέστε περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή : http://www.naxostimes.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...